onderdeel van:

Vierzonenweg 25
7681 DZ, Vroomshoop

Tel.: 0546 - 641778
info@wrinternational.nl

Black Ranch - Quebracho

Black Ranch houtskool (Premium Quality) is exclusief bij ons te verkrijgen voor detaillisten in de food- en nonfoodbranche in Nederland.

Deze uitzonderlijke kwaliteit houtskool afkomstig van de Quebracho boom die onder andere groeit in Zuid-Amerika is zeer geschikt voor gebruik in de keramische barbecue maar is inmiddels ook een veel gebruikt product in de gastronomie zoals specialiteitenrestaurants met een houtskoolgrill. Black Ranch onderscheidt zich doordat het product word gemaakt van een hardhoutsoort wat niet in het tropisch regenwoud groeit. Hierdoor brengt de vervaardiging van het product voor energiewinning geen schade toe aan de natuur en word het onder CITES-voorwaarden geproduceerd. Black Ranch houtskool kenmerkt zich door het gebruik van de hardhoutsoort Quebracho met een grove en harde structuur waardoor er een hoge hitte-opbrengst en lange brandduur ontstaat in vergelijk met een andere houtskool. Doordat het product zeer grove delen bevat en de productstructuur  zeer dicht is kan het zelfs meerdere keren worden gebruikt in een afgesloten grill. Tevens zal Black Ranch een aangename geur- en smaakaroma afgeven aan het bereidde product.

Voor leveringsmogelijkheden neemt u contact met ons op want wij bieden vele mogelijkheden. Levertijd van 1 pallet - 3 tot 5 dagen / levertijd container(1400 zakken) ca. 90 dagen.

 Black Ranch houtskool leveren wij in 3 kg en 15 zakken gemaakt van polypropyleen binnenzijde en papieren buitenzijde.  

 LIKE ONS OP FACEBOOK: www.facebook.nl/BlackRanchhoutskool


Black Ranch - Acacia

Deze gezuiverde houtskoolsoort van de boomsoort Acacia wordt geproduceerd onder de voorwaarden van het FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie).

Black Ranch - Acacia is uitermate geschikt voor professioneel gebruik door de grove fractie (60-120 mm) en harde structuur. Door deze kenmerken heeft het product een lange brandduur en hoge energiewaarde. Het product is makkelijk te ontbranden door gebruik van milieuvriendelijke aanmaakblokjes(Pyrogrill vlugvuur).

Door de zuivere kwaliteit (vrij van chemicaliën)  zal deze houtskool een aangename aroma geven aan groenten, vis, kip en vlees tijdens het grillen. In combinatie met de hoge temperaturen ontstaat er een kwalitatief hoogwaardig product.

Black Ranch - Acacia wordt geleverd in zakken van 15 kg (27 per europallet)

 


Black Ranch Marabu

De houtsoort Marabu groeit in Cuba en wordt hier gezien als een soort onkruid. De boom vermenigvuldigt zich snel en laat inheemse gewassen verdwijnen waardoor deze zal moeten worden beperkt in Cuba om de inheemse planten en bomen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen. De Marabu kenmerkt zich door zijn grote stekels. Voor Cuba zal de Marabu dan ook een belangrijke inkomstenbron gaan vormen want het hout kan gebruikt worden voor de productie van houtskool en biomassa-energie.

Deze unieke houtskool kenmerkt zich door de harde en dichte structuur waardoor het een ideale hittebron is door de lange en hoge hitte-opbrengst. Door de kleinere sortering is het product te gebruiken voor allerlei soorten houtskool-barbecues.

kenmerken:

 

  • gecertificeerde premium-kwaliteit
  • gemaakt van hardhout
  • langdurige hitte-opbrengst
  • produceert weinig tot geen rook
  • ecologisch verantwoord
  • aangename smaakaroma
  • zakken van 3 en 15 kg